Durwen Benelux

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan”

Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor in Drunen voorzien zij de gehele Benelux van efficiënte en veilige oplossingen voor heftrucks. Van verstellers en klemmen, tot rotators en reachvorken. Met een team van specialisten staan ze altijd klaar met passend advies, een snelle levering én hulp bij stilstand.

Wat de voorzetapparatuur van Durwen Benelux speciaal maakt is dat zij produceren volgens de DSP-technologie. Door het gebruik van geschroefde en modulaire componenten zijn de onderdelen snel en eenvoudig te vervangen. Met een hogere opbrengst, minimale stilstand, effectief onderhoud en minimale kosten bij reparatie als resultaat!


Genius Creations ontwikkelde… Een overzichtelijke en servicegerichte website!

“Wat een leuk gesprek en interessant bedrijf!” Dat was mijn reactie op kantoor nadat ik bij Edwin Walta van Durwen Benelux was geweest. Edwin vertelt met veel passie en kunde over de voorzetapparatuur die zij produceren, verkopen en verhuren. Een hoge mate van klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid én de beste service zijn enkele van de principes van Durwen Benelux. Het was dan ook een wens om deze principes terug te laten komen op de nieuwe website. 

Naast dat we een nieuwe structuur in de website hebben aangebracht, hebben we de website ook geoptimaliseerd voor de vindbaarheid op zoekmachines. Om alle ‘Durwen principes’ terug te laten komen lag de focus in het ontwerp van het nieuwe webdesign op: gebruiksvriendelijkheid, snelheid én conversie. Wat vind jij, is dit gelukt?


Bekijk het resultaat op

www.durwenbenelux.com


Hoe heeft Durwen Benelux de samenwerking met Genius ervaren?

“Vanaf de eerste gesprekken met Ivy was meteen duidelijk dat Genius Creations ons op de beste manier kon voorzien van een vernieuwde website. Dit was, gezien de vele wensen en eisen geen gemakkelijke klus. De benadering door te kijken naar welke uitstraling wij willen hebben naar onze bezoekers, om hier vervolgens op in te spelen met beeld en tekst, heeft geleid tot een top resultaat. Het overleg met Genius was snel, deskundig en daar waar nodig werden betere ideeën onderbouwd aangedragen. Wij hebben nu een dynamische, snelle website met hoge score binnen Google, die precies op onze doelgroep is gericht.

Namens Durwen Benelux, hartstikke bedankt voor de prettige samenwerking.” – Edwin Walta, Durwen Benelux

Gratis website scan

Hoe presteert jouw website?
Start de gratis website scan en ontvang een exclusief rapport inclusief vrijblijvend advies.

Start je project!

Start vandaag je Genius project.
Laat ons je wensen weten en wij maken een mooi voorstel voor je! Ready? Get set...

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!