logo

“Never waste a good crisis”

Deze quote hebben we natuurlijk niet zelf verzonnen… we wish! Nee, het zijn de woorden van Winston Churchill. Wat een uitspraken had die man. We kunnen deze mail met gemak vullen met pakkende en inspirerende Churchill-quotes, maar dat doen we niet.

Wat we wél doen is laten zien hoe jij, in navolging van Churchill’s woorden, de huidige coronacrisis vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je.

Want één ding weten we zeker: A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty. O, wacht… dat zijn wederom de woorden van Churchill. 😉

Wellicht treft de coronacrisis jou en je bedrijf zwaar, maar misschien heb je het – dankzij de crisis – juist drukker dan ooit. Hoe je het ook wendt of keert, de crisis heeft het consumentengedrag veranderd. Iedereen zit thuis en surft zich een bult. Daardoor is de online presence van je bedrijf nu belangrijker dan ooit!


Zorg voor een goede digitale indruk! Hoe je dat doet lees je hieronder…

1. Bouw of verbouw je website

Nu jouw klanten je vooral online vinden, is het belangrijk dat jouw bedrijf én je product of dienst ook online goed tot hun recht komen. Dus… tijd om je website eens onder handen te nemen! Kijk kritisch naar je website. Of beter nog; laat een buitenstaander naar je website kijken.
• Spreekt je website de juiste doelgroep aan?
• Is alles goed vindbaar?
• Is je website snel genoeg?


2. Creëer je eigen webshop

Online shopping is booming, zelfs in sectoren waar dit vóór de crisis ondenkbaar en overbodig leek. Afgelopen maand werd voor maar liefst 6 miljard euro afgerekend via iDeal. Dus als je nu nog niet overtuigd bent van het nut en de noodzaak van een goede webshop…


3. Laat je website echt spreken!

Wil je echt een goede eerste indruk maken? Ga dan full out en steek je bedrijf in een nieuw jasje. Met een nieuwe huisstijl, passend bij je bedrijf, weet jij je klanten te overtuigen. Nu én na de crisis.


Hulp nodig?

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je het te druk? Genius Creations denkt graag mee over het optimaliseren van je website of webshop en het (her)introduceren van je merk of huisstijl.


Samen zorgen we voor een sterke online presence

Bel, mail of WhatsApp ons even voor een corona-proof kennismaking.

Gratis website scan

Hoe presteert jouw website?
Start de gratis website scan en ontvang een exclusief rapport inclusief vrijblijvend advies.

Start je project!

Start vandaag je Genius project.
Laat ons je wensen weten en wij maken een mooi voorstel voor je! Ready? Get set...

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!