Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Site bouwen? Welkom bij Genius Creations!

Site bouwen? Wij zijn Genius Creations en we maken future-proof leadmachines met unieke design. Met de beste visuele en tekstuele content verleiden we jouw online prospects om over te gaan tot actie. Of dit nu is; het opnemen van contact voor meer informatie en raad, een offerteverzoek of het doen van een aanschaf product. Wil jij ook een succesvolle Site bouwen?

Wij maken van je website een conversie machine

Site bouwen en op zoek naar een bedrijf vlakbij Boekel dat jouw internet site kan ontwerpen, bouwen, optimaliseren, vernieuwen of onderhouden? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij opereren voor verschillende bureaus uit Boekel voor allerlei sectoren. We maakten van hun website echte leadmachines, gefocust op het binnenhalen van nieuwe klanten. Ben jij ook klaar voordat online succes?

Probleemloos een Site bouwen van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die bezoekers verleidt tot een aankoop. Wij creëren het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende website in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Site bouwen, gemakkelijk zelf aan te passen

Genius Creations creëert custom internet sites met WordPress als basis. Zo benut jij van een uniek website dat je daarna eenvoudig zelf kunt veranderen. Klaar voor succes én de toekomst! Handig hè?

Elementor

Gratis website scan voor bedrijven in Boekel en omgeving

Is jouw website een krachtig online visitekaartje voor (potentiële) bezoekers in en rondom Boekel? En zorgt jouw website tevens voor nieuwe klanten? Wij checken hoedanig succesvol jouw website is en precies waar nog ruimte is voor optimalisering. Dat doen wij middels een professionele web scan. We scannen je website van top tot teen om de aandachtspunten te bekijken plus in kaart te brengen. Zo weten we precies aan welke ‘knoppen’ we moeten draaien voor het beste resultaat. Een perfect beginpunt, op weg naar een Genius website. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat meten we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid plus veiligheid.
✓ Site design; responsiviteit en gebruikerservaring.

Dus, heb je al een site en ben je benieuwd hoe deze scoort? Wij checken het geheel kosteloos én zonder verplichting voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het bouwen of optimaliseren van je website?

Een Site bouwen doe je niet iedere dag. Dat snappen wij. Daarom staan wij altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker in de buurt van Boekel, dus komen graag bij je langs op de koffie!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!