logo

Site bouwen Dongen

Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Site bouwen? Welkom bij Genius Creations!

Site bouwen? Wij zijn Genius Creations en wij maken toekomstproof leadmachines met mooie design. Met de beste visuele en tekstuele content verleiden wij jouw online publiek om over te gaan tot actie. Of dit nu is; het opnemen van contact voor meer informatie en advies, een offerteaanvraag of het doen van een aanschaf product. Wil jij tevens een succesvolle Site bouwen?

Wij bouwen van je website een conversie machine

Site bouwen en op zoek naar een bedrijf vlakbij Dongen dat jouw website kan ontwerpen, creëren, perfectioneren, verversen of beheren? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij opereren voor verschillende ondernemingen uit Dongen voor allerlei sectoren. We maakten van hun website echte leadmachines, gefocust op het binnenhalen van nieuwe klanten. Ben je ook klaar voor online succes?

Zorgeloos een Site bouwen van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw onderneming op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die klanten verleidt tot een aankoop. Wij maken het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende website in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Site bouwen, eenvoudig zelf aan te passen

Genius Creations bouwt tailor made internet sites met WordPress als basis. Zo profiteer jij van een one of a kind webdesign dat je daarna simpel zelf kunt bewerken. Klaar voor succes én de toekomst! Gemakkelijk hè?

Elementor

Gratis webscan voor ondernemers in Dongen en omgeving

Is jouw website een sterk online visitekaartje voor (mogelijke) klanten in en nabij Dongen? En zorgt jouw website tevens voor nieuwe bezoekers? Wij controleren hoedanig succesvol jouw site is en waar nog ruimte is voor verbetering. Dat doen wij middels een professionele web scan. We scannen je site van a tot z om de aandachtspunten te traceren plus in kaart te brengen. Zo weten we precies aan welke ‘knoppen’ wij moeten draaien voordat het beste effect. Een perfect beginpunt, op weg naar een Genius website. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat meten we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid plus veiligheid.
✓ Site design; responsiviteit plus gebruikerservaring.

Dus, heb je al een WordPress website en ben je benieuwd hoe deze scoort? Wij checken het volledig kosteloos én vrijblijvend voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Professional nodig voor het bouwen of perfectioneren van je site?

Een Site bouwen doe je niet iedere dag. Dat begrijpen wij. Daarom staan we altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker nabij Dongen, dus komen graag bij je langs op kantoor!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!