Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Site bouwen? Welkom bij Genius Creations!

Site bouwen? Wij zijn Genius Creations en we ontwerpen toekomstproof leadmachines met unieke design. Met de gepaste visuele en tekstuele content verleiden wij jouw online prospects om over te gaan tot actie. Of dit momenteel is; het opnemen van contact om meer informatie of advies, een offerteaanvraag of het doen van een aankoop. Wil jij ook een winstgevende Site bouwen?

Wij bouwen van je website een conversie machine

Site bouwen en op zoek naar een partner in Hoek die jouw online business kan designen, creëren, optimaliseren, verversen of up-to-date houden? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij werken voor verschillende bureaus uit Hoek voor allerlei sectoren. Wij maakten van hun website echte conversie machine, gefocust op het binnenhalen van nieuwe prospects. Ben je ook klaar voor online succes?

Zorgeloos een Site bouwen van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die bezoekers verleidt tot een aankoop. Wij maken het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende site in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Site bouwen, gemakkelijk zelf aan te passen

Genius Creations creëert custom webdesigns met WordPress als fundament. Zo benut jij van een one of a kind website dat je vervolgens snel zelf kunt bewerken. Klaar voor succes én de toekomst! Gemakkelijk hè?

Elementor

Gratis webscan voor ondernemers in Hoek en omgeving

Is jouw website een krachtig online visitekaartje voor (mogelijke) klanten in en rondom Hoek? En zorgt jouw website tevens voor nieuwe klanten? Wij controleren hoedanig succesvol jouw site is en waar nog ruimte is voor verbetering. Dat doen wij middels een professionele website scan. We analyseren je site van top tot teen om de aandachtspunten te bekijken plus in beeld te brengen. Zo begrijpen we precies aan welke ‘knoppen’ we moeten draaien voordat het beste effect. Een perfect beginpunt, op weg naar een Genius site. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat meten we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid en veiligheid.
✓ Site design; responsiviteit plus gebruikerservaring.

Dus, heb je al een website en ben je nieuwsgierig hoedanig deze scoort? We controleren het geheel kosteloos én vrijblijvend voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het maken of perfectioneren van je website?

Een Site bouwen doe je niet iedere dag. Dat beseffen wij. Daarom staan we altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker in de buurt van Hoek, dus komen graag bij je langs op kantoor!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!