logo

Web agency Made

Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Web agency? Welkom bij Genius Creations!

Web agency? Wij zijn Genius Creations en wij creëren toekomstproof conversie machines met unieke design. Met de gepaste visuele en tekstuele content verleiden we jouw online publiek om over te gaan tot actie. Of dit momenteel is; het opnemen van contact om meer informatie en raad, een offerteverzoek of het doen van een aanschaf product. Wil jij tevens een succesvolle Web agency?

Wij maken van je website een conversie machine

Web agency en op zoek naar een internetbureau in Made die jouw website kan designen, creëren, optimaliseren, vernieuwen of beheren? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij opereren voor verschillende bedrijven uit Made voor allerlei branches. Wij maakten van hun website echte conversie machine, gefocust op het binnenhalen van nieuwe klanten. Ben je ook klaar voordat online succes?

Probleemloos een Web agency van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw onderneming op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die klanten verleidt tot een aankoop. Wij creëren het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende site in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Web agency, eenvoudig zelf aan te passen

Genius Creations bouwt custom webdesigns met WordPress als fundament. Zo profiteer jij van een op maat gemaakte webdesign dat je daarna simpel zelf kunt bewerken. Klaar voor succes én de toekomst! Gemakkelijk hè?

Elementor

Gratis webscan voor bedrijven in Made en omgeving

Is jouw online business een krachtig online visitekaartje voor (mogelijke) bezoekers in en nabij Made? En zorgt jouw online business ook voor nieuwe klanten? Wij checken hoedanig succesvol jouw site is en waar nog ruimte is voor verbetering. Dat doen wij middels een professionele website scan. We scannen je site van top tot teen om de verbeterpunten te onderzoeken en in kaart te brengen. Zo begrijpen we precies aan welke ‘knoppen’ we moeten draaien voordat het beste effect. Een perfect startpunt, op weg naar een Genius site. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat doen we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid en veiligheid.
✓ Website design; responsiviteit plus gebruikerservaring.

Dus, heb je al een site en ben je nieuwsgierig hoedanig deze scoort? Wij controleren het volledig gratis én zonder verplichting voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het bouwen of perfectioneren van je website?

Een Web agency doe je niet iedere dag. Dat snappen wij. Daarom staan we altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker rondom Made, dus komen graag bij je langs op kantoor!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!