logo

Web development Bokhoven

Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Web development? Welkom bij Genius Creations!

Web development? Wij zijn Genius Creations en we creëren toekomstproof leadmachines met aantrekkelijke design. Met de beste visuele en tekstuele content verleiden wij jouw online prospects om over te gaan tot conversie. Of dit nu is; het opnemen van contact voor meer informatie of advies, een offerteverzoek of het doen van een aankoop product. Wil jij ook een winstgevende Web development?

Wij bouwen van je website een leadmachine

Web development en op zoek naar een partner vlakbij Bokhoven die jouw site kan ontwerpen, opzetten, optimaliseren, verversen of onderhouden? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij opereren voor verschillende bedrijven uit Bokhoven voor allerlei branches. Wij maakten van hun website echte conversie machine, gericht op het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten. Ben je ook klaar voordat online succes?

Onbezorgd een Web development van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die klanten verleidt tot een aankoop. Wij maken het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende site in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Web development, eenvoudig zelf aan te passen

Genius Creations bouwt tailor made websites met WordPress als fundament. Zo profiteer jij van een one of a kind webdesign dat je daarna simpel zelf kunt aanpassen. Klaar voor succes én de toekomst! Handig hè?

Elementor

Gratis webscan voor ondernemers in Bokhoven en omgeving

Is jouw online business een sterk online visitekaartje voor (potentiële) klanten in en nabij Bokhoven? En zorgt jouw website ook voor nieuwe bezoekers? Wij checken hoe succesvol jouw site is en waar nog ruimte is voor optimalisering. Dit doen wij middels een professionele website scan. We scannen je website van top tot teen om de aandachtspunten te traceren plus in beeld te brengen. Zo begrijpen we precies aan welke ‘knoppen’ wij moeten draaien voordat het beste resultaat. Een perfect beginpunt, op weg naar een Genius site. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat doen we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid plus veiligheid.
✓ Website design; responsiviteit plus gebruikerservaring.

Dus, heb je al een website en ben je benieuwd hoe deze scoort? We checken het volledig kosteloos én zonder verplichting voor je! Zo kun jij direct van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het maken of perfectioneren van je website?

Een Web development doe je niet iedere dag. Dat begrijpen we. Daarom staan we altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker rondom Bokhoven, dus komen graag bij je langs op kantoor!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!