logo

Website ontwerp Breda

Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

Website ontwerp? Welkom bij Genius Creations!

Website ontwerp? Wij zijn Genius Creations en we maken future-proof leadmachines met mooie webdesign. Met de beste visuele en tekstuele content verleiden we jouw online publiek om over te gaan tot conversie. Of dit nu is; het opnemen van contact om meer informatie of raad, een offerteverzoek of het doen van een aanschaf product. Wil jij ook een succesvolle Website ontwerp?

Wij creëren van je website een conversie machine

Website ontwerp en op zoek naar een internetbureau vlakbij Breda dat jouw website kan designen, opzetten, verbeteren, verversen of onderhouden? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij werken voor verschillende bureaus uit Breda voor allerlei branches. Wij maakten van hun website echte conversie machine, gefocust op het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten. Ben jij ook klaar voordat online succes?

Probleemloos een Website ontwerp van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die bezoekers verleidt tot een aankoop. Wij maken het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende website in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een Website ontwerp, gemakkelijk zelf aan te passen

Genius Creations ontwerpt op maat gemaakt internet sites met WordPress als fundament. Zo profiteer jij van een uniek internet site dat je vervolgens makkelijk zelf kunt veranderen. Klaar voor succes én de toekomst! Handig hè?

Elementor

Gratis website scan voor ondernemers in Breda en omgeving

Is jouw online business een sterk online visitekaartje voor (potentiële) bezoekers in en nabij Breda? En zorgt jouw website tevens voor nieuwe klanten? Wij checken hoedanig succesvol jouw website is en waar nog ruimte is voor verbetering. Dat doen wij middels een professionele web scan. We scannen je website van a tot z om de verbeterpunten te onderzoeken plus in beeld te brengen. Zo begrijpen we precies aan welke ‘knoppen’ we moeten draaien voordat het beste resultaat. Een perfect startpunt, op weg naar een Genius website. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat doen we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid plus veiligheid.
✓ Website design; responsiviteit en gebruikerservaring.

Dus, heb je al een WordPress website en ben je benieuwd hoe deze scoort? Wij controleren het geheel kosteloos én zonder verplichting voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het maken of perfectioneren van je site?

Een Website ontwerp doe je niet iedere dag. Dat begrijpen we. Daarom staan wij altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker in de buurt van Breda, dus komen graag bij je langs op de koffie!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!