WordPress specialist Made

Studiocee Laptop
Iphone Studiocee

WordPress specialist? Welkom bij Genius Creations!

WordPress specialist? Wij zijn Genius Creations en we ontwerpen toekomstproof leadmachines met mooie webdesign. Met de gepaste visuele en tekstuele content verleiden we jouw online publiek om over te gaan tot actie. Of dit nu is; het opnemen van contact om meer informatie en advies, een offerteaanvraag of het doen van een aanschaf product. Wil jij ook een winstgevende WordPress specialist?

Wij bouwen van je website een conversie machine

WordPress specialist en op zoek naar een webdesigner in Made die jouw online business kan ontwerpen, opzetten, verbeteren, verversen of beheren? Dan ben je bij Genius Creations aan het juiste adres! Wij werken voor verschillende bureaus uit Made voor allerlei branches. Wij maakten van hun website echte leadmachines, gefocust op het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten. Ben je ook klaar voordat online succes?

Probleemloos een WordPress specialist van A tot Z!

Websites

Een website die scoort en jouw onderneming op de best mogelijke manier presenteert? Doen we!

Webshops

Een succesvolle webshop die klanten verleidt tot een aankoop. Wij maken het voor je!

WordPress onderhoud

Je goed presterende website in optimale conditie houden? Laat dat maar aan ons over!

Een WordPress specialist, simpel zelf aan te passen

Genius Creations bouwt custom webdesigns met WordPress als fundament. Zo profiteer jij van een op maat gemaakte internet site dat je vervolgens eenvoudig zelf kunt aanpassen. Klaar voor succes én de toekomst! Gemakkelijk hè?

Elementor

Gratis website scan voor ondernemers in Made en omgeving

Is jouw online business een krachtig online visitekaartje voor (potentiële) klanten in en nabij Made? En zorgt jouw website tevens voor nieuwe klanten? Wij checken hoe succesvol jouw website is en precies waar nog ruimte is voor verbetering. Dit doen wij middels een professionele website scan. We analyseren je website van a tot z om de aandachtspunten te onderzoeken plus in kaart te brengen. Zo begrijpen we precies aan welke ‘knoppen’ we moeten draaien voordat het beste effect. Een perfect beginpunt, op weg naar een Genius site. Want, meten is weten en weten is verbeteren!

Wat meten we?

✓ De online vindbaarheid; SEO score.
✓ Website structuur; opbouw, indeling en gebruikersgemak.
✓ Technische aspecten; waaronder snelheid plus veiligheid.
✓ Website design; responsiviteit en gebruikerservaring.

Dus, heb je al een WordPress website en ben je benieuwd hoedanig deze scoort? Wij controleren het volledig gratis én vrijblijvend voor je! Zo kun jij meteen van start met een aantal quick wins.

Een selectie van ons werk

Durwen Benelux 300x200
Creaties

Durwen Benelux

“Korte lijnen, betrouwbare service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan” Durwen Benelux is dé specialist in heftruck voorzetapparatuur. Vanuit het kantoor

Lees verder »
Atotwonen 300x200
Creaties

van A tot Wonen

“Je koopt geen pakje boter”  Al ruim 16 jaar helpt onafhankelijk aankoopadviseur William van Griensven mensen in de zoektocht naar hun droomhuis. William weet hierdoor

Lees verder »
Iphone Michael

Genius nodig voor het bouwen of verbeteren van je site?

Een WordPress specialist doe je niet iedere dag. Dat snappen we. Daarom staan wij altijd voor je klaar! Telefonisch, via de e-mail, WhatsApp of gewoon persoonlijk. We zitten lekker nabij Made, dus komen graag bij je langs op de koffie!

Tevreden klant

Start jouw project

Vul het onderstaande formulier in om direct van start te gaan met jouw Genius project.
Wij nemen vervolgens contact met je op voor de laatste details en een passend aanbod!

Bedankt!

We hebben je aanvraag ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!